Lars Laj

Start din forårstræning nu! | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Start din forårstræning nu! | LARS LAJ®

Start din forårstræning nu!

Vejret er endelig blevet godt nok til udendørs aktiviteter. Vi kan glemme alle vinterens undskyldninger og starte den nye træningssæson.

Vejret er endelig blevet godt nok til udendørs aktiviteter. Vi kan glemme alle vinterens undskyldninger og starte den nye træningssæson.

 
Træning er en fordel for hele kroppen og det er velkendt, at både blodcirkulation, ledfleksibilitet og de indre organers funktion kan forbedres ved regelmæssig træning. Desuden kan træning også  forebygge stress og skader samt underbygge godt humør og helbred.

 

Der findes ingen bedre forårstræning end at anvende de udendørs træningsredskaber, der ofte ses i bymiljøerne. Udendørs træningsstationer udgør et glimrende startsted for løbere på vej ud på deres rute. Her kan de mødes og varme op inden løbeturen.



Hvis løb ikke er din foretrukne træningsform og du hurtigt kommer til at kede dig, giver udendørs træning dig forskellige muligheder og afveksling i træningen. Øvelser specielt anbefalet til voksne:
-          Opvarmning før træning og udstrækning efter træning
-          Styrketræning, hvor vægte bruges til at opbygge styrke og muskelmasse
-          Udholdenhedstræning, der styrker hjerte og åndedrætssystem
-          Balancetræning, til gavn for motorik og core stabilitet



Har du brug for yderligere motivation; ifølge visse læger kan mindst 15 minutters træning om dagen kan forlænge livet med op til 5 år

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.