Lars Laj

En verden af ​​magiske slotte. | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

En verden af ​​magiske slotte. | LARS LAJ®

En verden af ​​magiske slotte.

Der er noget ved slotte, der indgyder ærefrygt og samtidig bevæger os og rør den mere romantiske side i hver af os. Hvis du ønsker at besøge nogle af de bedste slotte i verden så er du velkommen i Lars Lajs legepladsslotte.

Der noget ved slotte, der indgyder ærefrygt og samtidig bevæger os og rør den mere romantiske side i hver af os. Hvis du ønsker at besøge nogle af de bedste slotte i verden så er du velkommen i Lars Lajs legepladsslotte.
Romantiske Tintagel-10290, middelalderlige Windsor 10535 og sagnomspundne Camelot 10435. Magiske tunneler, hængebroer, hemmeligheder gangbroer, stort udvalg af stiger og snoede korridorer og mange hjørner - tager vores små på fascinerende eventyr.

Turen til slottet er en bemærkelsesværdig oplevelse for dit barn! At lege på slottene bringer fantastisk og endeløs glæde.

Denne specielle udgave af Slotte gør en almindelig dag til en spændende rejse ind i et mystisk periode i middelalderen, tapre riddere, drager, magi, feer. Ved at bryde gennem labyrinten af korridorer, kan vores børn føle sig som ridderne af det runde bord og opdage mange hemmelige skjulte steder i det indre af slottene. Du kan finde en ensom prinsesse låst inde på toppen af ​​et af ​​tårnene​​, eller du støder måske på ildsprudlende drage for enden af tunnelen?

Vores fantastiske produkter forhandler enhver legeplads til en magisk verden af ​​glæde, sjov og spændende eventyr. Så lad os tage en familietur til middelalderen, hvor tiden stopper og opdag fantastiske steder med vidunderlige slotte fra Lars Laj.


Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.