Lars Laj

Sæsonen for legepladser er ikke ovre | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Sæsonen for legepladser er ikke ovre | LARS LAJ®

Sæsonen for legepladser er ikke ovre

Det bliver koldere og dagene bliver kortere, men det er ikke lig med slut på udendørsleg. Lars Laj’s nye legeplads er lige åbnet!

Det bliver koldere og dagene bliver kortere, men det er ikke lig med slut på udendørsleg. Lars Laj’s nye legeplads er lige åbnet! Legepladsen består af over et dusin forskellige legepladsudstyr heriblandt gynger, rutsjebaner, klatrevægge, kabelbaner, legehuse og vippedyr. På trods af at efteråret nærmer sig, var vi heldige at fange legepladsen på en af de sidste varme og solrige dage.

Lars Laj legeplads

Legepladsen er designet i en moderne nautisk stil, således at børn kan mærke atmosfæren af haveventyr og lege sejlere, der udforsker the store hav.

Lars Laj legeplads

Børnene kan vippe på Hvalen og Hvalrossen, gynge på dobbeltgyngen med rede, lege i legehuset Villa med Spækhugger og klatre på den blå Klatrepyramiden.

Lars Laj legeplads

Det mest imponerende legeudstyr er bestemt det store legehus med rutsjebane – Dampskip – hvor børn kan lege, at de er på et rigtigt skib. De kan klatre på rebstigen, holde udkig efter pirater, lege på dækket eller se igennem koøjet.

Lars Laj legeplads

Legepladsen er ikke kun blå og grå. Det multifunktionelle røde rutsjebanesæt Twister, den farverige Cubes og den knaldrøde overflade lyser hele området op. Blandt andre seværdigheder for børnene kan nævnes Abacus, Rings, en sølv kabelbane og en dobbeltgynge til de helt små. Børnene kan ikke kede sig, når der er så mange spændende seværdigheder på legepladsen.

Lars Laj legeplads

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.