Få tilsendt katalog
Legeplads - konfigurator

Gratis Produktkatalog!

Catalog

Få tilsendt katalog med post. Udfyld skemaet nedenfor. Bemærk at felterne markeret med (*) skal udfyldes.

Legepladsinspektør

Larslaj legepladser tilbyder en uvildig inspektion af certificeret legepladsinspektør.

Lars Lajs Legepladsinspektører er uddannet hos både Dansk Standard, TÜV og Teknologisk Institut. Dette giver jer den største garanti for en korrekt og sikker vurdering af jeres legeplads.

Vi giver desuden gode råd til løsning af eventuelle problemer og vi kan inspicere både Larslaj egne legeredskaber såvel som andre leverandørers legeredskaber.

Inspektionen inkluderer en gennemgang og test af legeredskaber og faldunderlag i henhold til de gældende danske og fælleseuropæiske regelsæt DS/EN 1176 og DS/EN 1177.

Inspektøren udarbejder en skriftlig rapport, som opsummerer de forhold på legepladsen, der bør forbedres for at legepladsen overholder de gældende sikkerhedskrav. Yderligere oplistes forhold, som ikke er kritiske lige nu og her, men som du/I bør være ekstra opmærksom på i de kommende år.

En legepladsinspektion sørger ikke kun for at legepladsen er sikker - men medvirker desuden til at legeredskaberne vedligeholdes og dermed forlænges legepladsens samlede levetid.

Der anbefales en årlig legepladsinspektion af certificeret inspektør og dermed er kravet om en tilbundsgående og grundig årlig inspektion af legeredskaberne som beskrevet i EN 1176 også opfyldt.

Pris: Inspektion af 1 samlet legemiljø 4.500,- ekskl. moms.

Der tages forbehold for et max. antal artikler pr. legemiljø på 4-5 stk, alt efter størrelsen.

Fremsend et billede eller en beskrivelse af legepladsen og vi bekræfter så skriftligt at tilbuddet holder.