Lars Laj

Lars Laj® | Lars Laj corporate social responsibility | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Lars Laj® | Lars Laj corporate social responsibility | LARS LAJ®

Corporate social responsibility hos Lars Laj


Teorien om corporate social responsibility (virksomheders sociale ansvar) opfordrer virksomheder til ikke kun at overveje økonomiske og finansielle handler, men også de sociale og miljømæssige konsekvenser. Dette betyder, at vi ikke kun tager hensyn til vores ejerkreds, men til alle mulige stakeholdere såsom kunder, medarbejdere og lokalsamfund. 

Det er ekstremt vigtigt for Lars Laj at opretholde forretningsetik, der vil give en bedre fremtid for de næste generationer. Det er vores prioritet at blive ved med at producere bæredygtige og socialt ansvarlige produkter.

Miljømæssig bæredygtighed

Vores virksomhed stræber efter at bevare balancen mellem finansiel succes og miljøansvarlig praksis:

 • Alle vores produkter er holdbare, kræver minimal vedligeholdelse, giftfrie, sikre for børn og certificeret af TUV Tyskland.
 • Vi har indtaget et standpunkt i bevarelsen af truede tømmerområder. Virksomheden har forpligtet sig til at give fortrinsret til træ, der kommer fra skove, der er ansvarligt administreret, og til at eliminere træindkøb fra truede områder i verden.
 • HDPE-pladerne er lavet af 40% genvundet råmateriale og er 100% genanvendelige.
 • Sort stål, rustfrit stål og aluminium er 100% genanvendelige.
 • Kemikalierne og limene har alle nødvendige certificeringer.
 • Vi arbejder på at kontrollere og nedsætte flygtig luftemission gennem forureningsforebyggelse, og vi overholder alle miljølove og -regler.
 • Affaldsafskaffelse i vores fabrik er udført med allerstørste forsigtighed og ifølge strenge regler.
 • Vi arbejder på at beskytte naturlige ressourcer ved at bruge materialer, energi og vand virkningsfuldt.
 • Vi tillader ikke unødigt spild ved hjælp af et økonomisk brug af materialer og ved at designe specialprodukter, der kan produceres af restmaterialer (f.eks. urtepotter). 
 • For at sikre den højeste kvalitet og for at fremme godt håndværk har mange af vores produkter dele, der er håndlavede.
 • Vi bruger transport ansvarligt, vores biler er velvedligeholdt, og hver vognlast er pakket økonomisk og omhyggeligt planlagt for at undgå unødvendig transport. 
 • Under pakningen bruger vi kun den nødvendige mængde strækfolie. Pap og papir er samlet og genanvendt af den passende genbrugsvirksomhed.

Socialt ansvar

Som en producent af legepladser til børn går vi ekstremt meget op i jordens og menneskers velvære:

 • Vi fordømmer udtrykkeligt børnearbejde og anser det for uacceptabelt - både i vores egen drift og gennem vores forsyningskæde. Vi har inkluderet en paragraf i vores kontrakt med leverandører og andre parter, der ønsker at samarbejde, der forbyder børnearbejde. Vi specificerer også, hvad dette forbud betyder i praksis. Vi indgår bindende kontrakter med leverandører, for at sikre at deres leverandører og underleverandører lever op til samme standard. 
 • Vores produkter fremmer en sund livsstil og indlæring gennem leg. De er kønsneutrale og opfordrer til udvikling af sociale evner og samarbejde.
 • Vi prioriterer en øget forpligtelse til ligestilling i vores virksomhed. Vi fremmer ligestilling på arbejdsmarkedet, ligestillet økonomisk uafhængighed for kvinder og mænd, princippet om lige løn for lige arbejde eller arbejde af samme værdi og ligestilling i beslutningstagning og værdighed.
 • Vi ønsker ikke at noget barn føler sig udenfor, så vi producerer inkluderende og kørestolsvenlige legepladser.
 • Vores virksomhed ansætter handicappede, og vi stræber mod at forbedre arbejds-, trænings-, integrations- og udviklingsforholdene samt forholdene for fastholdelse af arbejde. 

Vores prioritet er at udvikle processen for miljøforvaltning og følsomhed over for sociale spørgsmål. Vi er stolte af at møde standarderne for corporate social responsibility, og vi vil fortsætte vores indsats i denne retning. 

 

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.