Lars Laj

Om Lars Laj - Dansk leverandør af legepladser og parkudstyr -Legepladsinspektion |Lars Laj® | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Om Lars Laj - Dansk leverandør af legepladser og parkudstyr -Legepladsinspektion |Lars Laj® | LARS LAJ®

Legepladsinspektør


Larslaj legepladser tilbyder en uvildig inspektion af certificeret legepladsinspektør.

Lars Lajs Legepladsinspektører er uddannet hos både Dansk Standard, TÜV og Teknologisk Institut. Dette giver jer den største garanti for en korrekt og sikker vurdering af jeres legeplads.

Vi giver desuden gode råd til løsning af eventuelle problemer og vi kan inspicere både Larslaj egne legeredskaber såvel som andre leverandørers legeredskaber.

Inspektionen inkluderer en gennemgang og test af legeredskaber og faldunderlag i henhold til de gældende danske og fælleseuropæiske regelsæt DS/EN 1176 og DS/EN 1177.

Inspektøren udarbejder en skriftlig rapport, som opsummerer de forhold på legepladsen, der bør forbedres for at legepladsen overholder de gældende sikkerhedskrav. Yderligere oplistes forhold, som ikke er kritiske lige nu og her, men som du/I bør være ekstra opmærksom på i de kommende år.

En legepladsinspektion sørger ikke kun for at legepladsen er sikker - men medvirker desuden til at legeredskaberne vedligeholdes og dermed forlænges legepladsens samlede levetid.

Der anbefales en årlig legepladsinspektion af certificeret inspektør og dermed er kravet om en tilbundsgående og grundig årlig inspektion af legeredskaberne som beskrevet i EN 1176 også opfyldt.

Pris: Inspektion af 1 samlet legemiljø 4.500,- ekskl. moms.

Der tages forbehold for et max. antal artikler pr. legemiljø på 4-5 stk, alt efter størrelsen.

Fremsend et billede eller en beskrivelse af legepladsen og vi bekræfter så skriftligt at tilbuddet holder.

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.