Lars Laj

Om Lars Laj - Dansk leverandør af legepladser og parkudstyr -Legepladsinspektion |Lars Laj® | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Om Lars Laj - Dansk leverandør af legepladser og parkudstyr -Legepladsinspektion |Lars Laj® | LARS LAJ®

Legepladsinspektør


Larslaj legepladser tilbyder en uvildig inspektion af certificeret legepladsinspektør.

Lars Lajs Legepladsinspektører er uddannet hos både Dansk Standard, TÜV og Teknologisk Institut. Dette giver jer den største garanti for en korrekt og sikker vurdering af jeres legeplads.

Vi giver desuden gode råd til løsning af eventuelle problemer og vi kan inspicere både Larslaj egne legeredskaber såvel som andre leverandørers legeredskaber.

Inspektionen inkluderer en gennemgang og test af legeredskaber og faldunderlag i henhold til de gældende danske og fælleseuropæiske regelsæt DS/EN 1176 og DS/EN 1177.

Inspektøren udarbejder en skriftlig rapport, som opsummerer de forhold på legepladsen, der bør forbedres for at legepladsen overholder de gældende sikkerhedskrav. Yderligere oplistes forhold, som ikke er kritiske lige nu og her, men som du/I bør være ekstra opmærksom på i de kommende år.

En legepladsinspektion sørger ikke kun for at legepladsen er sikker - men medvirker desuden til at legeredskaberne vedligeholdes og dermed forlænges legepladsens samlede levetid.

Der anbefales en årlig legepladsinspektion af certificeret inspektør og dermed er kravet om en tilbundsgående og grundig årlig inspektion af legeredskaberne som beskrevet i EN 1176 også opfyldt.

Pris: Inspektion af 1 samlet legemiljø 4.500,- ekskl. moms.

Der tages forbehold for et max. antal artikler pr. legemiljø på 4-5 stk, alt efter størrelsen.

Fremsend et billede eller en beskrivelse af legepladsen og vi bekræfter så skriftligt at tilbuddet holder.

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.