Lars Laj

Lars Laj Teknisk - legepladser, faldunderlag, multisportbaner, skatebaner, udendørs fitness samt parkudstyr | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Lars Laj Teknisk - legepladser, faldunderlag, multisportbaner, skatebaner, udendørs fitness samt parkudstyr | LARS LAJ®

TEKNISK


Lars Lajs løbende innovationer er med til at sætte morgendagens standard for legeudstyr - Hos Lars Laj arbejder vi konstant på at forbedre og optimere vores produkter med særlig fokus på sikkerhed, legeværdi og kvalitet. Med vores modulære systemer kan vi tilpasse en legeplads efter kundens behov og ønsker, og det giver os utallige variationsmuligheder.


Larslajs tre-trins kvalitetssystem

Larslajs kvalitetssikring inkluderer følgende:

  • Vores erfarne designere har udførligt kendskab til alle gældende sikkerhedsregler herunder EN1176 og EN1177 og vores certificerede legepladsinspektører er også med i processen.
  • Produkter og særlegepladser bliver årligt testet, kontrolleret og godkendt af eksternt testinstitut. Larslaj samarbejder med TÜV og produkterne testes løbende i henhold til EN 1176.
  • Efter færdiggørelse på fabrik bliver alle produkter efterset og kontrolleret, før de leveres til vore kunder. Lars Lajs fabrik overholder ISO 9001: 2015 kvalitetsstyringsstandarder og ISO 14001:2015.

Materialer

  • Alt træværk er afslebet og 2 gange træoliebehandlet.
  • Alle tilgængelige dele har afrundede kanter og hjørner, og skruer og bolte er undersænkede eller afdækkedet og lukket med plastkapsler.
Lars Laj Teknisk

  • Alle metaldele er galvaniseret og/eller pulverlakeret.
  • Tunnelrør i PE - 18 mm vægtykkelse.
  • Gelændersider i 10-15 mm PE-plader.
Lars Laj Teknisk

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.