Lars Laj

Bymiljø omkring os | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Bymiljø omkring os | LARS LAJ®

Bymiljø omkring os

Vores bymiljø har en væsentlig indflydelse på vores trivsel og kreativitet. Derfor er det også vigtigt hvilken slags legeplads vores børn leger på, og hvordan rummet omkring offentlige faciliteter såsom skoler, biblioteker eller kommunale kulturhuse er indrettet.

Hvorfor ikke overføre dette princip til vores lokale omgivelser? Hvordan kvarteret vi bor i ser ud burde have lige så stor betydning! Heldigvis kan vi takket være projekter som "civilbudgettet" og andre sociale tiltag ændre rummet omkring os.

Hos Lars Laj har vi designet og fremstillet miljø- og brugervenlige legeredskaber og landskabselementer (bænke, skraldespande, cykelstativer) i over 50 år. Hvad kendetegner vores designs?

  • Holdbarhed - du kan finde Lars Laj udstyr rundt omkring i verden, der har været i drift i mere end 50 år!
  • Sikkerhed - vores legepladser opfylder de mest krævende standarder, der hvert år bliver bekræftet af de relevante tjenester herunder TÜV for overholdelse af EN 1176.
  • Alsidighed - i vores katalog finder du små produkter som sandkasser eller gynger samt flere meter lange komplekse strukturer.
  • Økologi - vores trækomponenter er lavet af bæredygtigt træ fra ansvarlig skovdyrkning.
  • Design - hvert år introducerer vores designere nye æstetiske løsninger til vores kollektioner.
 


Har du brug for hjælp til at vælge et bestemt udstyr? Er du i tvivl om, hvad du skal investere i for at udnytte dit budget bedst muligt? Det kan vores eksperter hjælpe dig med!Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.