Få tilsendt et katalog
Legeplads - konfigurator

Få et Gratis Produktkatalog!

Catalog

Få tilsendt et katalog med posten ved at udfylde skemaet. Bemærk at felterne markeret med (*) skal udfyldes.

Fremtiden er grøn - miljøvenlig indpakning hos Lars Laj

Vores firma bekymrer sig om børns velvære, og vi er klar over, hvor vigtigt det er at beskytte miljøet af hensyn til de fremtidige generationer. Dette er grunden til, at en af vores mål er at øge bæredygtighed og reducere CO2-udledning. Indpakning af produkter til udlevering kan være en ekstremt spildkrævende proces, men hos Lars Laj vil vi levere produkter indpakket på en funktionel og miljøvenlig måde.

Fremtiden er grønn Lars Laj

Mindre indpakning

For at minimere forurening har vi reduceret vores indpakningsmateriale, alt imens vi stadig garanterer maksimal produktsikkerhed og lastpallestabilitet. Under indpakningen bruger vi kun de materialer, der er nødvendige for at beskytte produktet: De fremstående og skrøbelige elementer er pakket ind i pap, lagene er adskilt med det grå papir, og for at beskytte produkterne for skader under tranporten bruger vi stærkt strækfolie, hvilket er mindre pladskrævende end store papkasser.

Lars Laj eco packaging


Genanvendelige materialer

Vi minimerer ikke kun spild, men vi bruger også genanvendelige materialer såsom strækfolie, papir og pap, hvilke ikke blot bliver deponeret i affaldsdepoter, men kan genbruges og omdannes til andre produkter.

Takket være en rationalisering af indpakningsprocessen og den praktiske brug af strækfolie bidrager vi ikke længere til unødvendigt spild, og ved at minimere mængden af indpakningsmateriale har vi også reduceret vægt og størrelse på pakkerne, hvilket sparer både plads og energi under transporten.