Lars Laj

Fremtiden er grøn - miljøvenlig indpakning hos Lars Laj | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Fremtiden er grøn - miljøvenlig indpakning hos Lars Laj | LARS LAJ®

Fremtiden er grøn - miljøvenlig indpakning hos Lars Laj

Indpakning af produkter til udlevering kan være en ekstremt spildkrævende proces, men hos Lars Laj vil vi levere produkter indpakket på en funktionel og miljøvenlig måde.

Vores firma bekymrer sig om børns velvære, og vi er klar over, hvor vigtigt det er at beskytte miljøet af hensyn til de fremtidige generationer. Dette er grunden til, at en af vores mål er at øge bæredygtighed og reducere CO2-udledning. Indpakning af produkter til udlevering kan være en ekstremt spildkrævende proces, men hos Lars Laj vil vi levere produkter indpakket på en funktionel og miljøvenlig måde.

Fremtiden er grønn Lars Laj

Mindre indpakning

For at minimere forurening har vi reduceret vores indpakningsmateriale, alt imens vi stadig garanterer maksimal produktsikkerhed og lastpallestabilitet. Under indpakningen bruger vi kun de materialer, der er nødvendige for at beskytte produktet: De fremstående og skrøbelige elementer er pakket ind i pap, lagene er adskilt med det grå papir, og for at beskytte produkterne for skader under tranporten bruger vi stærkt strækfolie, hvilket er mindre pladskrævende end store papkasser.

Lars Laj eco packaging


Genanvendelige materialer

Vi minimerer ikke kun spild, men vi bruger også genanvendelige materialer såsom strækfolie, papir og pap, hvilke ikke blot bliver deponeret i affaldsdepoter, men kan genbruges og omdannes til andre produkter.

Takket være en rationalisering af indpakningsprocessen og den praktiske brug af strækfolie bidrager vi ikke længere til unødvendigt spild, og ved at minimere mængden af indpakningsmateriale har vi også reduceret vægt og størrelse på pakkerne, hvilket sparer både plads og energi under transporten.
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.