Få tilsendt katalog
Legeplads - konfigurator

Gratis Produktkatalog!

Catalog

Få tilsendt katalog med post. Udfyld skemaet nedenfor. Bemærk at felterne markeret med (*) skal udfyldes.

Integreret Legeplads


 

I Lars Laj sørger vi for, at vores legepladser er venlige for alle børn. Derfor har vi skabt en række integrationssæt og produkter- hvis rolle er at åbne legepladser for børn med motoriske forstyrrelser, koordineringsproblemer og handicap.
Hvis man føjer blot et element fra denne kategori til en eksisterende legeplads, er det muligt at integrere børn, forebygge social udstødelse og overvinde både fysiske og sociale barrierer.
 
Hvis du har brug for hjælp til at designe en integrationslegeplads, bedes du kontakte os eller lade dig inspirere af en af vores udviklinger.


 

Tavler og uddannelsestavler

Serien af vores uddannelsesråd er en interessant berigelse af mange legepladser, både i boligområdet og i børnehaven. Kryds og bolle og Bingo er en invitation til alle legeplads brugere til at lege sammen. 

 

Tema legepladser

Børn elsker rollespil og simulerer det virkelige liv situationer som foregiver at være en kunde i en butik, en rejsende i lufthavnen. Adgangen til dem har ingen arkitektoniske barrierer - de kan bruges både af børn i kørestole og dem, der bruger andre mobilitetshjælpemidler.

 

 

 

Sandkasser og borde 

Leg med sand har været en af børnenes yndlingsaktiviteter på legepladsen i årevis. Sand er også et fantastisk stimulerende værktøj - ofte brugt i sensorisk terapi. Vores serie af klassiske borde og sandborde har et specielt sænket bord - tilpasset adgangen for kørestolsbrugere.


 

Legepladser med kørestolsramper 

Vores tilbud omfatter integrative sæt til legepladser som Gamma, Beta eller Delta (og mange andre), som omfatter en kørestol rampe, og bredden af alle korridorer er tilpasset til kørestol manøvredygtighed. En sådan legeplads kan bruges af mange mange børn i alle aldre. 

 


  
Gynger

Lars Laj tilbyder gyngestativer der er handicapvenlige, og som er tilpasset til brug af personer i kørestole, skabt i henhold til gældende standarder og anbefalinger. Dette gyngestativ er udført i stål af høj kvalitet, og har sikkerhedsseler. Bestselleren, der støtter børn med sensoriske integrationsforstyrrelser, der har brug for stimulering, er "fuglereden". Med sædet lavet i reb er det ekstremt holdbart, men også behageligt.


Lars Laj arbejder løbende på at holde fokus på udviklingen af vores legepladser, således de hele tiden bliver forbedret.

Vi arbejder med arkitekter og eksperter inden for vores område – så  kontakt os endelig - vi vil med glæde hjælpe dig med at designe den legeplads, du har brug for, og finde ud af, hvad du synes mangler på markedet!