Lars Laj

Integreret Legeplads | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Integreret Legeplads | LARS LAJ®

Integreret Legeplads

Leg med andre børn er en integreret del af de unges udvikling - det lærer teamwork, kreativ tænkning og styring af dagligdags situationer.


 

I Lars Laj sørger vi for, at vores legepladser er venlige for alle børn. Derfor har vi skabt en række integrationssæt og produkter- hvis rolle er at åbne legepladser for børn med motoriske forstyrrelser, koordineringsproblemer og handicap.
Hvis man føjer blot et element fra denne kategori til en eksisterende legeplads, er det muligt at integrere børn, forebygge social udstødelse og overvinde både fysiske og sociale barrierer.
 
Hvis du har brug for hjælp til at designe en integrationslegeplads, bedes du kontakte os eller lade dig inspirere af en af vores udviklinger.


 

Tavler og uddannelsestavler

Serien af vores uddannelsesråd er en interessant berigelse af mange legepladser, både i boligområdet og i børnehaven. Kryds og bolle og Bingo er en invitation til alle legeplads brugere til at lege sammen. 

 

Tema legepladser

Børn elsker rollespil og simulerer det virkelige liv situationer som foregiver at være en kunde i en butik, en rejsende i lufthavnen. Adgangen til dem har ingen arkitektoniske barrierer - de kan bruges både af børn i kørestole og dem, der bruger andre mobilitetshjælpemidler.

 

 

 

Sandkasser og borde 

Leg med sand har været en af børnenes yndlingsaktiviteter på legepladsen i årevis. Sand er også et fantastisk stimulerende værktøj - ofte brugt i sensorisk terapi. Vores serie af klassiske borde og sandborde har et specielt sænket bord - tilpasset adgangen for kørestolsbrugere.


 





Legepladser med kørestolsramper 

Vores tilbud omfatter integrative sæt til legepladser som Gamma, Beta eller Delta (og mange andre), som omfatter en kørestol rampe, og bredden af alle korridorer er tilpasset til kørestol manøvredygtighed. En sådan legeplads kan bruges af mange mange børn i alle aldre. 

 


  
Gynger

Lars Laj tilbyder gyngestativer der er handicapvenlige, og som er tilpasset til brug af personer i kørestole, skabt i henhold til gældende standarder og anbefalinger. Dette gyngestativ er udført i stål af høj kvalitet, og har sikkerhedsseler. Bestselleren, der støtter børn med sensoriske integrationsforstyrrelser, der har brug for stimulering, er "fuglereden". Med sædet lavet i reb er det ekstremt holdbart, men også behageligt.






Lars Laj arbejder løbende på at holde fokus på udviklingen af vores legepladser, således de hele tiden bliver forbedret.

Vi arbejder med arkitekter og eksperter inden for vores område – så  kontakt os endelig - vi vil med glæde hjælpe dig med at designe den legeplads, du har brug for, og finde ud af, hvad du synes mangler på markedet!

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.