Lars Laj

Lars Laj er blevet tildelt det prestigefyldte officielle nordiske miljømærke Svanemærket. | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Lars Laj er blevet tildelt det prestigefyldte officielle nordiske miljømærke Svanemærket. | LARS LAJ®

Lars Laj er blevet tildelt det prestigefyldte officielle nordiske miljømærke Svanemærket.

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

nordic swan ecolabelHvad er det nordiske miljømærke Svanemærket ?

Det officielle nordiske miljømærke er et internationalt anerkendt skandinavisk certifikat, og er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer.. At opnå dette certifikat betyder, at produkterne opfylder et sæt strenge kriterier med hensyn til miljøpåvirkningen af de materialer, der anvendes i alle produktionstrin og transport samt muligheden for fremtidig genanvendelse. Takket være dette certifikat kan forbrugerne være sikre på, at de ved at vælge vores produkter netop vælger de mest miljøvenlige løsninger.


Vores nye linje af Svanemærkede legepladser

Vi har skabt en ny produktlinje, der ikke kun imponerer med deres innovation og sikkerhed, men også er et eksempel på vores forpligtelse til at minimere vores miljøpåvirkning. Dette er vores hovedfokusområder: Vi fokuserer på tre nøglefaktorer:

● Minimering af miljøpåvirkningen: Alle livsfaser af alle produkter - fra udvikling til produktion og distribution, 

er designet på en måde, der minimerer deres påvirkning af miljøet.

● Strenge krav til kemikalier: Vi bruger kun sikre, 

ikke-toksiske materialer, der sikrer brugernes og miljøets sikkerhed.

● Konstant forbedring og udvikling: Vores team stræber konstant efter at forbedre miljøstandarderne for produktion og produkterne ved at sikre, at de er opdaterede med de nyeste miljøregler.


ecolabelHvad gør vores produkter miljøvenlige?

● FSC-certificeret robinietræ: I produktionen af vores enheder bruger vi indkøbt robinietræ fra bæredygtigt forvaltede skove med FSC-certificering. 

Vi bruger ingen giftige eller skadelige imprægneringer.

 

● Rustfrit stål og FSC CoC-certificeret krydsfiner: Vi vælger holdbare og vejrbestandige materialer, 

der også har de nødvendige certificeringer, der beviser deres bæredygtige oprindelse.

 

● Miljøvenlig emballage: Vi sikrer, at alle materialer, der anvendes i vores produktemballage, 

inklusive strækfilm og papirskillevægge, er produceret af næsten udelukkende genanvendte materialer og kan genanvendes igen, hvilket er det næste skridt i retningen mod bæredygtig vækst.

 

● Overensstemmelse med EN 1176-sikkerhedskravet: Alle vores enheder produceres i overensstemmelse med de strenge regler i EN 1176-sikkerhedskravet, 

hvilket garanterer den højeste kvalitet og brugersikkerhed på vores legepladser.

 


nordic swan ecolabel


Vi inviterer dig til at udforske vores nye linje af nordiske miljømærkede produkter og skabe din egen miljøvenlige legeplads. Sammen kan vi skabe sikre og bæredygtige rum for vores børn og tage hånd om vores planet.
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.