Lars Laj

Lars Laj er blevet tildelt det prestigefyldte officielle nordiske miljømærke Svanemærket. | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Lars Laj er blevet tildelt det prestigefyldte officielle nordiske miljømærke Svanemærket. | LARS LAJ®

Lars Laj er blevet tildelt det prestigefyldte officielle nordiske miljømærke Svanemærket.

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

nordic swan ecolabelHvad er det nordiske miljømærke Svanemærket ?

Det officielle nordiske miljømærke er et internationalt anerkendt skandinavisk certifikat, og er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer.. At opnå dette certifikat betyder, at produkterne opfylder et sæt strenge kriterier med hensyn til miljøpåvirkningen af de materialer, der anvendes i alle produktionstrin og transport samt muligheden for fremtidig genanvendelse. Takket være dette certifikat kan forbrugerne være sikre på, at de ved at vælge vores produkter netop vælger de mest miljøvenlige løsninger.


Vores nye linje af Svanemærkede legepladser

Vi har skabt en ny produktlinje, der ikke kun imponerer med deres innovation og sikkerhed, men også er et eksempel på vores forpligtelse til at minimere vores miljøpåvirkning. Dette er vores hovedfokusområder: Vi fokuserer på tre nøglefaktorer:

● Minimering af miljøpåvirkningen: Alle livsfaser af alle produkter - fra udvikling til produktion og distribution, 

er designet på en måde, der minimerer deres påvirkning af miljøet.

● Strenge krav til kemikalier: Vi bruger kun sikre, 

ikke-toksiske materialer, der sikrer brugernes og miljøets sikkerhed.

● Konstant forbedring og udvikling: Vores team stræber konstant efter at forbedre miljøstandarderne for produktion og produkterne ved at sikre, at de er opdaterede med de nyeste miljøregler.


ecolabelHvad gør vores produkter miljøvenlige?

● FSC-certificeret robinietræ: I produktionen af vores enheder bruger vi indkøbt robinietræ fra bæredygtigt forvaltede skove med FSC-certificering. 

Vi bruger ingen giftige eller skadelige imprægneringer.

 

● Rustfrit stål og FSC CoC-certificeret krydsfiner: Vi vælger holdbare og vejrbestandige materialer, 

der også har de nødvendige certificeringer, der beviser deres bæredygtige oprindelse.

 

● Miljøvenlig emballage: Vi sikrer, at alle materialer, der anvendes i vores produktemballage, 

inklusive strækfilm og papirskillevægge, er produceret af næsten udelukkende genanvendte materialer og kan genanvendes igen, hvilket er det næste skridt i retningen mod bæredygtig vækst.

 

● Overensstemmelse med EN 1176-sikkerhedskravet: Alle vores enheder produceres i overensstemmelse med de strenge regler i EN 1176-sikkerhedskravet, 

hvilket garanterer den højeste kvalitet og brugersikkerhed på vores legepladser.

 


nordic swan ecolabel


Vi inviterer dig til at udforske vores nye linje af nordiske miljømærkede produkter og skabe din egen miljøvenlige legeplads. Sammen kan vi skabe sikre og bæredygtige rum for vores børn og tage hånd om vores planet.
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.