Lars Laj

Lars Laj har modtaget ISO-certifikatet | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Lars Laj har modtaget ISO-certifikatet | LARS LAJ®

Lars Laj har modtaget ISO-certifikatet

ISO 9001:2015 revision er fuldført! Lars Laj udvikler sig løbende for at forbedre kvaliteten af produkter og tjenester. Derfor har vores seneste skridt fremad været forbedringer på vores kvalitetsstyringssystem for at kontrollere overholdelsen af interne operationer med de nye krav i ISO 9001:2015.

Lars Laj ISO 9001:2015


International Organization for Standardization (ISO) er en international standardiseringsorganisation, sammensat af repræsentanter fra forskellige nationale standardiseringsorganisationer. Formålet med organisationen er at udvikle fælles driftsstandarder på mange områder af livet. Det er værd at nævne, at "ISO" ikke er et akronym, men et navn og refererer til det græske ord isos, der betyder lige. Det mest centrale 9001-normen indebærer, er forbedringen af intern kommunikation, gennemsigtighed med hensyn til ansvar og myndighed af medarbejdere eller organisering af arbejdsmiljøet.


Vi er glade og stolte over, at vores fabrik opfylder ISO 9001:2015-standarderne og med succes har modtaget ISO-certifikatet for de kommende tre år.


 
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.