Få tilsendt katalog
Legeplads - konfigurator

Gratis Produktkatalog!

Catalog

Få tilsendt katalog med post. Udfyld skemaet nedenfor. Bemærk at felterne markeret med (*) skal udfyldes.

Lars Laj x Nest Velgørenhed

 


Nest er en non-profit organisation etableret i 1987. Organisationen støtter kvinder og børn, der er ramt af vanskelige levevilkår i Sri Lanka. I øjeblikket er mere end 400 kvinder under psykiatrisk hjælp og sundhedspleje. Organisationens mål er at normalisere livet for deres klienter, lære dem nødvendige færdigheder for at komme videre i livet samt at give akut sundhedspleje og psykiatrisk hjælp. Med tiden har Nest udviklet sig og arbejder også for at styrke familier og beboere på tværs af øen. Nest’s sundhedspersonale oplærer blandt andet lokalsamfundet i, hvordan de skal håndtere nødsituationer bedst muligt. Dette gøres i håb om, at landets beboere på længere sigt kan blive så selvhjulpne og uafhængige som muligt. 

  

Nest arbejder udelukkende med offentlige hospitaler og hjælper til hvor det er muligt. Alle Nest’s sundhedsmedarbejdere gennemfører et obligatorisk træningsprogram for at kunne udøve den bedste hjælp og støtte. Sundhedsmedarbejdere modtager en månedsløn plus alle lovbestemte ydelser.

 

Støtte i kampen mod de negative konsekvenser af COVID. 

 

De midler, der doneres af Lars Laj, bruges hovedsageligt til at bekæmpe konsekvenserne af Covid 19.  "Ud over at interagere med de syge og berørte, kæmper vi i øjeblikket for at løse fødevaremangel, dårlig ernæring og generel depression blandt landsbyboerne. Vi styrker vores indsats i, at opmuntre alle vi arbejder med, til at fremme hjemmegartnerier og plantevækst i husstanden, trods pladsen kan være begrænset. Vi distribuerer frø til lokalbefolkningen, og familier får ekstra hjælp til at gro planter.'' - Duleep Fernando, formanden for organisationen, lister.

 


Legeland i Ududumbara 

Et område er ved at blive oprettet i byen Ududumbara for børn fra nærliggende landsbyer til leg og sjov. Her vil børn blive undervist i, hvordan de skal tage sig af deres fysiske og mentale helbred. Der er i øjeblikket 28 børnehaver i landsbyen Ududumbara. Organisationen planlægger, at hvert barn skal besøge "Playland" minimum en gang om måneden. Dette projekt skal tjene som model for andre landsbyer, da dette vil styrke trivslen blandt børn og unge.