Lars Laj

Nye pastelfarver | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Nye pastelfarver | LARS LAJ®

Nye pastelfarver

Med denne farvepalet kan vi nu endnu bedre imødekomme dine behov og ønsker til dit projekt.

Nye pastelfarver

Forskellige farver kan påvirke vores humør og følelser på forskellige måder. Nogle farver kan berolige os, mens andre kan gøre os utilpasse. Det er derfor vigtigt at udvælge farverne til en legeplads nøje, alt imens man skaber områder, der støtter børnenes udvikling.  

Produkter, der hidtil kun har fandtes i vores klassiske farver, kan nu fås i nuancer af lyserød, mynte, blå, havfarvet og lysegrøn. Vi forbinder pasteller med ro, fred og godt humør. Når vi vælger de rigtige farver til et barns omgivelser, hjælper vi med at sikre deres sanseudvikling og forståelse for farver.

Hvordan man vælger farver til en legeplads

legeplads i pastel

Når vi designer vores produkter, overvejer vi nøje vores kunders behov. Vi udvikler derfor konstant vores portefølje og tager altid omgivelserne i betragtning, så legepladsen passer ind i dets miljø. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver til vores produkter!

legeplads i pastel

Leder du efter en hvid legeplads, der vil passe perfekt til sommer- og vinterlandskaber såvel som til strande? Så vil hvidmalet akacie-robinietræ være ideelt.

Eller måske leder du efter energiske farver til legepladser på skoler og andre fritidscentre? Så er Discovery-serien perfekt med dens gule og røde legehuse, grønne rutsjebaner og blå og orange gyngesæt.

Er du inspireret af naturen og ønsker en trælegeplads, der vil passe ind i grønne omgivelser i skove og parker? Så burde du tage et kig på vores Nature-kollektion!

Og hvis du ønsker en elegant og moderne tilføjelse til et byområde, så er pastelfarver det oplagte valg.

Legeplads og landskab

legeplads i pastel

Når man designer en legeplads i et offentligt område såsom en bypark, et torv, et boligområde eller et fritidsområde, må man huske at få den til at passe ind i omgivelserne.

Moderne og elegante boligområde vil også kræve en æstetisk tilgang, når man designer en legeplads eller et fritidsområde i kvarteret.

Lars Laj produkter er, udover deres nyttebestemte form, ekstremt elegante. Dette syn på vores legepladser er influeret af

  • brugen af elementer produceret og forfinet med fokus på selv de mindste detaljer,
  • brugen af højkvalitets materialer såsom lærketræ og akacie-robinietræ,
  • de omhyggeligt udvalgte og behørige farvemuligheder.


Kunne du tænke dig at specialdesigne en legeplads? Kontakt os og opdag de uendelige muligheder!



legeplads i pastel

legeplads i pastel

legeplads i pastel
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.