Lars Laj

Picnic med Lars Laj | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Picnic med Lars Laj | LARS LAJ®

Picnic med Lars Laj

Det smukke vejr inspirerer os til at  tilbringe vores tid udendørs i naturen.

Lars Laj tilbyder et bredt udvalg af af shelters der er ideelle til haven og til picnic. Konstruktioner lavet af akacie- og lærketræ er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for tidens gang og vejrforhold. I dag skal vi se nærmere på inspirationen til at udvikle en bypark.Takket være den høje kvalitet inden for udførelse og det store fokus på dimensioner (det største tilgængelige shelter er næsten otte meter langt) er disse produkter ideelle til byparker, sundhedsstier og andre rekreative områder. I dette projekt har vi placeret et sekskantet shelter, der nemt kan rumme et par bænke og en grillplads.


Og under shelteret...


Et bord eller en bænk med skamler? Enkelte bænke eller en hel række af sæder? Uanset hvad du leder efter til dit projekt, så finder du det i Lars Lajs udvalg!

1. Natur bord med stol og skamler 2. Robinia bænk 3. Bålplads

Omgivelserne i en skov, bypark eller på en plads inspirerer dig til at vælge legeredskaber og udendørs møbler i træ. Valget af træ tilføjer ikke blot æstetisk værdi, men giver også mulighed for at bringe en økologisk ånd ind i projektet.


Legebordet i træ af Lars Laj er den perfekte tilføjelse til en naturlegeplads. I vores tilbud kommer den i to størrelser - med en diameter på 60 cm og 80 cm. Hele bordet er lavet af akacietræ. Bordet kan bruges af op til 6 børn ad gangen.


Glem ikke at tilpasse dit projekt til den omgivende natur!

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.