Lars Laj

Til en grønnere fremtid - Lars Laj samarbejder med Clever | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Til en grønnere fremtid - Lars Laj samarbejder med Clever | LARS LAJ®

Til en grønnere fremtid - Lars Laj samarbejder med Clever

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Green transition by Clever's charging stations


Clever, den førende ladeoperatør i Skandinavien, arbejder på at skabe en bedre offentlig infrastruktur til elbiler. Virksomheden har til formål at fremskynde den grønne omstilling og tilskynde flere mennesker til at skifte til de bæredygtige transportmidler.


Clevers ladestandere er designet af Cobe, et anerkendt dansk arkitektfirma, og har en moderne organisk form. Konstruktionen er lavet af naturligt træ, der kommer fra bæredygtigt forvaltede skove.


Designernes formål var ikke kun at bygge et funktionelt ladested til elbiler, men også at skabe et rum, hvor brugere kan få et øjebliks ro og slappe af udendørs. Derfor er ladestationerne omgivet af træer og planter og udstyret med komfortable bymøbler, der er produceret af Lars Laj.

triangulat lounge seat bench by Lars Laj for Clever


Vi forsyner Clever med naturlige træmøbler og legeredskaber for at give folk en tiltrængt pause, mens deres elbil oplades.


Tjek vores specialfremstillede produkter fremstillet specielt til Clever:

  • En minimalistisk vippe til 2 og 4 personer - et sjovt øjeblik for både børn og voksne.
  • Et unikt trekantet loungesæde perfekt til afslapning eller en kort lur
  • En funktionel betonbænk med et træsæde til afslapning
  • Trekantede blomsterpotter - minimalistiske og moderne plantedekorationer.

minimalistic wooden seesaw by Lars Laj for Clever charging stations


Indtil videre har vi installeret vores produkter i de nye ladestandere:  Vejle og Nørresundby.


Det særlige projekt for Clever er ikke første gang Lars Laj samarbejder med arkitektfirmaer for at skabe et unikt  designerprodukt.


Tjek her andre projekter, vi er stolte af at være en del af.

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.