Lars Laj

Udendørsmøbler til legepladser | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Udendørsmøbler til legepladser | LARS LAJ®

Udendørsmøbler til legepladser

Når vi designer legepladser, fokuserer vi først og fremmest på børnene og deres behov. Dette er hvorfor, de vigtigste elementer på legepladsen selvfølgelig er legeudstyr såsom gynger, rutsjebaner, sandkasser, legehuse, klatresæt og så videre.

Men for at skabe et funktionelt legeområde har man også behov for udendørsmøbler såsom bænke, affaldsspande, cykelstativer og picnicborde. Udendørsmøbler er nok engang ikke det mest spændende for børnene, men det gør legepladsen funktionel og praktisk til hverdagsbrug.

Bybænke

Vi bør først og fremmest sørge for at lave et behageligt sted, hvor forældrene kan sidde. Her er vores mest populære produkt en bænk med ryglæn. Hvis din legeplads er af mindre størrelse, er det tilstrækkeligt med et par få bænke, men hvis du vil skabe et større legeomåde, bør der tænkes på andre, mere komplekse løsninger.

LAD OS TAGE ET KIG PÅ VORES IDEER!

1. Bænke og borde

Bænke og borde


Et sæt bestående af to bænke og et bord er en funktionel kombination, hvor forældre kan sidde behageligt, læse en bog eller spise frokost, mens børnene leger på legepladsen. Alt efter din fortrukne stil kan der vælges bænke af enten naturligt robinietræ eller af moderne stålkontruktioner.

Bybænke


Vi tilbyder også bord-bænke kombinationer i stål med HPL- eller træsæder. Disse sæt er praktiske og kompakte løsninger til det perfekte picnic-sted. I vores tilbud kan du også finde tilgængelige bord-bænke kombinationer med en længere bordplade. På denne måde kan personer i kørestol også benytte bordet uden problemer.

Bybænke


2. Liggestole og hængekøjer

Du kan ikke forestille dig mere behagelige udendørsmøbler end liggestole og hængekøjer. Derudover er vores træsæderi holdbart robinietræ en perfekt tilføjelse, hvis du også ønsker at skabe et ildsted på legeområdet.

 

Liggestole og hængekøjer


3. Børnenes område

Børn har også brug for et sted, hvor de kan slappe af efter timevis af sjov og leg. Vores små taburetter, stole og borde vil skabe et ideelt afslapningsområde for dem. Vi har endda også designet en lille picnic bord-bænke kombination til børn.

Børnenes område


Lysthuse og solskærme

Specielt i sommerdagene er det vigtigt at beskytte børnene mod den brændende sol. Det er derfor relevant at montere en solskærm over sandkassen. Et lysthus i træ er også et godt ly både for børn og voksne. Her kan man snakke, grille, spise og slappe af. Vores lysthuse er lavet i holdbart robinietræ, der er æstetisk og vil holde i årevis. Man kan også montere bænke og borde inde i lysthuset for at gøre det endnu mere behageligt.

 Lysthuse og solskærme


Skole under åben himmel

En af vores nyeste ideer er et udendørs legesæt til at designe et lille udendørs klasseværelse. Sættet indeholder træbænke til eleverne, et skrivebord til læreren og en ægte tavle. Børnene er beskyttet for solen af skærme monteret på træstolper. For at gøre klasseværelset endnu mere indbydende for de unge øjne har vi også designet de høje pæle i robinietræ til at ligne store farveblyanter i regnbuens farver.

Skole under åben himmel

Affaldsspande

Et nødvendigt element på ethvert offentligt område er en affaldsspand. Vores tilbud inkluderer mange typer af æstetiske affaldsspande i holdbart stål.


Cykelstativer

Cykelstativer er en essentiel del af byområder og herunder også legepladser. Vi tilbyder mange forskellige typer cykelstativer lavet i galvaniseret eller pulverlakeret stål: Horisontale “stige”-stativer, u-stativer og også overdækket cykelparkering.

Cykelstativer


Informationstavler

Lad os ikke glemme et skilt med regler på legepladsen. Alt efter legepladsens design kan du vælge en informationstavle i lærketræ eller i moderne, pulverlakeret stål.

Med vores store udvalg af udendørsmøbler og legeudstyr vil vi hjælpe dig med at designe en komplet, funktionel og æstetisk legeplads!

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.