Få tilsendt katalog
Legeplads - konfigurator

Gratis Produktkatalog!

Catalog

Få tilsendt katalog med post. Udfyld skemaet nedenfor. Bemærk at felterne markeret med (*) skal udfyldes.

Om Lars Laj Legepladser

Snart 50 års erfaring indenfor design og produktion af legeredskaber og legepladsudstyr, har givet os den nødvendige erfaring til at levere optimale løsninger til de udendørs legemiljøer.

Lars Laj Legepladser leverer legeplads udstyr til hele verden, blandt andet til Sverige, Norge, Finland, England, Holland, Tyskland, Spanien, Polen, Tyrkiet, Rusland, Thailand, Dubai, Kuwait og mange andre lande.

I Danmark leverer vi legepladser til seriøse indkøbere som de offentlige Daginstitutioner, Københavns Kommune, Almennyttige Boligselskaber, Vejdirektoratet, Sommerparker m.fl.

Lad børnene lege – konceptet

Børn elsker at lege, børn er født til at lege og børn skal lege - vores opgave er at gøre det sjovt og udfordrende samtidigt med at det er sikkert og trygt.

Du bestemmer, vi leverer – fleksibiliteten

Vores modulsystemer er fleksible i en nærmest urimelig grad. Vi kan derfor levere individuelle løsninger for at tilgodese lige netop den enkelte kundes særlige ønsker og behov.

Sikkerhed frem for alt – sikkerheden

Sikkerheden er i top hos Lars Laj Legepladser. Lars Lajs legesystemer er certificeret, testet og kontrolleret af TÜV efter de nyeste opdaterede EU-regelsæt for legepladsudstyr, normerne EN 1176 og EN1177.

Ekstremt velovervejet - kvaliteten

Vores brug af højkvalitets materialer kombineret med stærke konstruktioner, samt en nøje kontrolleret produktion, gør Lars Laj produkterne unikke på kvalitet. Derfor holder vores legepladser til intensiv brug og tager sig friske og indbydende ud i mere end blot et par år.


Lars Laj Legepladser !!