Lars Laj

Om os Lars Laj | Lars Laj® | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Om os Lars Laj | Lars Laj® | LARS LAJ®

Om Lars Laj Legepladser


Over 50 års erfaring indenfor design og produktion af legeredskaber og legepladsudstyr, har givet os den nødvendige erfaring til at levere optimale løsninger til de udendørs legemiljøer.

Lars Laj Legepladser leverer legeplads udstyr til hele verden, blandt andet til Sverige, Norge, Finland, England, Holland, Tyskland, Spanien, Polen, Tyrkiet, Rusland, Thailand, Dubai, Kuwait og mange andre lande.

I Danmark leverer vi legepladser til seriøse indkøbere som de offentlige Daginstitutioner, Københavns Kommune, Almennyttige Boligselskaber, Vejdirektoratet, Sommerparker m.fl.

Lad børnene lege – konceptet

Børn elsker at lege, børn er født til at lege og børn skal lege - vores opgave er at gøre det sjovt og udfordrende samtidigt med at det er sikkert og trygt.

Du bestemmer, vi leverer – fleksibiliteten

Vores modulsystemer er fleksible i en nærmest urimelig grad. Vi kan derfor levere individuelle løsninger for at tilgodese lige netop den enkelte kundes særlige ønsker og behov.

Sikkerhed frem for alt – sikkerheden

Sikkerheden er i top hos Lars Laj Legepladser. Lars Lajs legesystemer er certificeret, testet og kontrolleret af TÜV efter de nyeste opdaterede EU-regelsæt for legepladsudstyr, normerne EN 1176 og EN1177.

Ekstremt velovervejet - kvaliteten

Vores brug af højkvalitets materialer kombineret med stærke konstruktioner, samt en nøje kontrolleret produktion, gør Lars Laj produkterne unikke på kvalitet. Derfor holder vores legepladser til intensiv brug og tager sig friske og indbydende ud i mere end blot et par år.

Lars Laj Legepladser!!

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.