Lars Laj

En opsummering af året i Lars Laj | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

En opsummering af året i Lars Laj | LARS LAJ®

En opsummering af året i Lars Laj

2016 var et rigtig godt år for Lars Laj!

2016 var et rigtig godt år for Lars Laj! I de seneste 12 måneder har vi mødt nye udfordringer, hvilke resulterede i interessante oplevelser, mindre og større succeser og masser af idéer, som vi helt sikkert vil bruge i 2017!

  • 2016’s salgssucceser

 
I 2016 lå vores kunders interesse først og fremmest i vores skibe. Både ”Skibet” fra Discovery-serien såvel som ”Skibet Natur” fra Classic Nature-serien var blandt de mest hyppigt solgte produkter. Den unikke kombination af flere lege-moduler såsom sandkasse, rutsjebane og klatresti i disse produkter gør det muligt at skabe en multifunktionel legeplads i selv et begrænset område. Blandt de nye produkter er ”Pixie”-legepladsen blevet den ubestridte fører i 2016. Rutsjebane, klatrenet, stiger og indlæringselementer – alt i én. Kan man ønske mere i en legeplads? 

  • Interessante projekter

For Lars Laj var 2016 også et år med interessante udfordringer; at skabe et legeplads-design til Københavns Lufthavn krævede brug af al vores kreativitet for at kunne kombinere funktionalitet med det moderne, minimalistiske design, der netop er så populært i Skandinavien.
 

Et andet interessant projekt var skabelsen af et legeplads- og fitness-område til folket i Naryn. Købet var fondet af Hans Majestæt Aga Khan IV: Grundlægger og formand i Aga Khan Development Network, en organisation der stræber efter at puste nyt liv i de landlige samfund. Projektet i Naryn er blevet færdiggjort og dets popularitet er vokset lige siden begyndelsen af september.



  • Lars Laj i Kunstakademiet!

  Et af vores satsninger i 2016 var samarbejdet med billedkunst-fakultetet i kunstakademiet i Stettin. Vi deltog i det igangværende semester af en konkurrence for tredjeårs-interiør- og arkitektur-studerende. Samarbejdet med Kunstakademiet i Stettin er begyndelsen på Lars Laj’s langsigtede samarbejdsplan med lokale højere læreranstalter. Når vi lærer af hinanden – vinder alle!

  • Rund fødselsdag
2016 var et jubilæumsår – vi fejrede 20 års beskæftigelse i Polen. I denne anledning holdt vi en stor fest, hvor alle vores partnere fra verden over blev inviteret. Festlighederne varede til langt ud på natten, og udover morsomhederne var dette også en spændende mulighed for at bringe nye planer på banen og opsætte mål for de næste 20 år.



Vi går ind i den igangværende sæson fyldt med lidenskab og entusiasme, åbne over for nye udfordringer, og som altid prioriterer vi børns sikkerhed og indlæring højest.
ZapiszZapisz
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.