Lars Laj

I hovedrollen: Den hvide Akacie! | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

I hovedrollen: Den hvide Akacie! | LARS LAJ®

I hovedrollen: Den hvide Akacie!

Under vores arbejde med at designe udstyr som passer til nutidens offentlige rum besluttede vi, at ledetråden skulle være hvid. De stilfulde former som er brugt i udstyr fra Naturens Egen Linje blev dækket med en perfekt hvid farve, og skabte en legeplads i moderne og elegant stil.

Under vores arbejde med at designe udstyr som passer til nutidens offentlige rum besluttede vi, at ledetråden skulle være hvid. De stilfulde former som er brugt i udstyr fra Naturens Egen Linje blev dækket med en perfekt hvid farve, og skabte en legeplads i moderne og elegant stil. 



Den snehvide farve giver tømmeret fra akacietræet en funktionel og dekorativ funktion. Linjens nytænkende design medfører at legepladser som er skabt af disse elementer skaber en tidsløs forbindelse, tilpasset usædvanlige offentlige områder. Det hvide udstyr passer med sine rene former til de futuristiske omgivelser, og går perfekt i spænd med den moderne arkitektur, og indpasser sig i det moderne bybillede.



Det stod klart for os, at det som passede bedst til vores formål var det holdbare tømmer fra akacietræet, som efterfølgende blev malet hvidt. Det af os anvendte robinia pseudoacacia (almindeligvis kaldet akacietræet) er den mest værdsatte type inden for lyst tømmer, og på trods af sin karakteristiske lethed er det meget hårdt, og også modstandsdygtigt overfor indvirken fra jord og vand.



Da vi skabte denne serie koncentrerede vi os først og fremmest om detaljerne, idet vores mål var at skabe et udstyr med nutidige former og design, samtidigt med at vi fastholdt den minimalistiske skønhed i trækonstruktionen. Den karakteristiske hårdhed i træelementerne fra akacietræet gav os sikkerhed for at den ville fastholde sin naturlige og originale former. Den viste sig derfor også at være ideel i udstyr på legepladser fra Naturens Egen Linje.



Den næste fordel ved robinia pseudoacacia er at det på grund af sin usædvanlige holdbarhed og uforgængelighed holder længere end nogen som helst anden råvare, som anvendes til produktion af træudstyr. De naturlige materialer der er anvendt til at skabe denne legeplads er således ikke kun effektfulde, men også vandbestandige og pålidelige.



Den endelige effekt oversteg vores vildeste forventninger. Denne moderne og arkitekttegnede legeplads i hvide toner gør indtryk at et rum fyldt med glæde og æstetisk skønhed, et sted hvor alle ville ønske at tilbringe et stykke tid.  



Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.