Lars Laj

Design af legepladser: Støtte til børns følelsesmæssige og sociale udvikling | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Design af legepladser: Støtte til børns følelsesmæssige og sociale udvikling | LARS LAJ®

Design af legepladser: Støtte til børns følelsesmæssige og sociale udvikling

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

news


Forskellige legezoner er nøgleelementet, der giver børn mulighed for at udvikle sig gennem en række forskellige oplevelser og aktiviteter. Vores legepladskoncept fokuserer på mangfoldighed og skaber rum, der opmuntrer børn til at udforske forskellige færdigheder og interesser. Ud over traditionelle motoriske legeelementer såsom rutsjebaner og stiger tilbyder vi også rum til kreative aktiviteter, hvor børnene kan udtrykke deres fantasi ved at male, tegne eller bygge. Derudover sørger vi for rum til afslapning og social interaktion, der fremmer venskaber og udvikler børns sociale færdigheder. På den måde bliver vores legeplads et sted, hvor alle børn kan finde til deres præferencer og udvikle sig på mange niveauer.


news

At opmuntre til samarbejde og interaktion er en væsentlig del af vores legepladskoncept. Vi ved, hvor vigtigt det er for børns sociale udvikling at lege sammen og interagere med jævnaldrende. Når vi designer vores udstyr, sørger vi for at inkludere elementer, der fremmer samarbejde og interaktion mellem børn. Det kan f.eks. være et legesæt, der kræver, at flere børn arbejder sammen, eller et rum til gruppespil og leg. Vores udstyr som eksempelvis. tic-tac-toe, hukommelsestavler og temalegeredskaber, der viser børnene forskellige arbejdserhvervl, giver børnene mulighed for at udvikle kommunikationsevner, empati og samarbejdsevner.


news

Legepladsen skal være designet på en måde, så børnene kan udforske og træffe beslutninger på egen hånd. Elementer som lange overgange mellem elementer og tilsvarende eller små forhindringer hjælper med at udvikle selvstændighed, selvtillid og problemløsningsevne. Vores detaljerede legehuse har mange forskellige komponenter, der giver børn mulighed for at udforske forskellige kroge og samtidig støtter stimuleringen af deres nysgerrighed over for verden. Det er vigtigt at fremme børns selvstændighed på det rigtige udviklingstrin, så de kan lære at tage ansvar for deres egne valg direkte på legepladsen.


news

Stimulering af kreativitet er et andet vigtigt aspekt af vores legepladskoncept. Vi forstår, at kreativitet er afgørende for børns udvikling, og vi tilbyder en række forskellige muligheder for leg og udforskning. Temalegepladser, der transporterer børnene til forskellige miljøer, musikinstrumenter eller legeredskaber med sand og vand giver børnene mulighed for at udtrykke sig, eksperimentere og udvikle deres kunstneriske talenter. Vores legepladser opfordrer børnene til at tænke kreativt og opdage nye måder at lege på. 

Vores tilbud omfatter:

  • pædagogisk legetøj og kridttavler til at male med
  • temalegesæt, der hjælper med at lære børn om forskellige erhverv
  • musikinstrumenter, der fremmer børns musikalske følsomhed
  • sand- og vandlegeudstyr, der giver børn mulighed for at skabe deres egne konstruktioner 

news

Sikkerhed og tilgængelighed er vores topprioriteter, når vi designer en legeplads. 

Vores opmærksomhed på sikkerhed omfatter passende sikkerhedsfunktioner, behagelige bevægelsesstier og elementer, der er skræddersyet til børn med forskellige behov. Vores udstyr er omhyggeligt sikkerhedstestet for at sikre, at børn kan lege i et komplet sikkert miljø. Derudover fokuserer vi på tilgængelighed for alle børn, uanset deres evner eller behov. Når vi designer en legeplads, sikrer vi, at alle børn kan bruge udstyret frit, at der er gynger til børn med handicap og behagelige stier til børn med bevægelsesproblemer.

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.