Lars Laj

Hvordan man designer en udendørs træningspark | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Hvordan man designer en udendørs træningspark | LARS LAJ®

Hvordan man designer en udendørs træningspark

Planlægger du at skabe et udendørs træningsområde, en træningsbane eller andre sports- og fritidsfaciliteter i dit område? Vi har forberedt 5 simple tips til at designe en udendørs træningspark! Bliv inspireret af vores prøveeksemplar af en træningspark!

 

1. Opstilling af udendørs træningsudstyr

Hvordan bør man opstille udendørs træningsudstyr? Når man designer et område til udendørstræning, skal man huske, at hvert træningsudstyr har sin egen sikkerhedszone – en afstand der skal være mellem elementerne, der sikrer at brugerne kan udføre øvelserne sikkert og komfortabelt. Afhængigt af størrelsen af dit område kan du vælge en af de følgende muligheder:

A. Multifunktionelt træningssæt

Multifunktionelt træningssæt

Hvis dit område til et udendørs træningsområde er småt, bør du vælge et enkelt men multifunktionelt træningsudstyr. Se for eksempel metaltræningssættet New Age Fit. På denne made vil du spare på pladsen og stadig levere et fuldt træningssæt til alle dele af kroppen. .

B. Træningsbane 

Træningsbane


En træningsbane er en funktionel løsning, hvis du planlægger at designe et træningsområde langs en løberute i en park, skov eller ved en sø. Træningsbaner kan indeholde træstigeret neten klatrerampeudstyr til balanceøvelserdækhoppeforhindringer mm. Se vores design til en træningsbane

 

C. Udendørs træningsområde

Udendørs træningsområde

Det primære træningsudstyr kan blive opstillet inden i en cirkel, mens de supplerende træningsstationer kan stilles udenom. Fordelen ved denne opsætning er, at al træningsudstyret er samlet et enkelt sted, hvilket fremmer en hurtig daglig rutine og støtter integrationen af lokalsamfundet. Se vores design the et udendørs træningsområde!

 

D. Sport- og fritidsfaciliteter

Sport- og fritidsfaciliteter

En anden mulighed er at opsætte et stort rekreationsområde der indeholder et udendørs træningsområde eller -bane til voksne og en legeplads til børn. Når man designer sådan et område, bør man huske at holde legepladsen og træningsområdet adskilt for eksempel med et hegn, en hæk eller en sti. Se vores design til et rekreationsområde

 

2. Brugere

calisthenics styrketræningsudstyr

Træningsudstyret bør møde behovene og kravene fra dens potentielle brugere. Vi tilbyder et bredt udvalg af:


VORES TIP:

Se vores løsninger til udendørs træningsudstyr til seniorer.


 

3. Kvaliteten af træningsudstyret

Kvaliteten af træningsudstyret

Til offentligt brug bør man vælge udstyr i højeste kvalitet I holdbare materialer såsom metal eller træ. Lars Lajs træningsudstyr i træ er produceret i lærke- og akacietræ på grund af deres fremragende modstandsdygtighed over for alle vejrforhold. Træningsudstyret lavet i træ er ikke kun funktionelt, men det passer også perfekt til naturlige omgivelser i fritidsområder, parker og bytorve.  

4. Faldunderlag

Faldunderlag

For at sikre brugernes komfort og sikkerhed skal alt udendørs træningsudstyr placeres på et faldunderlag. 


VORES TIP:

Udendørs træningsområder og træningsbaner er normalt placeret nær grønne områder: parker, torve, skove, floder eller kyst. For at understrege omgivelsernes naturlige æstetik, kan man vælge et naturligt faldunderlag såsom sand eller bark samt træudstyr til træning. Naturlige materialer og underlag vil komplementere det grønne landskab sublimt.


Se vores tilbud på træningsudstyr i træ.

5. Supplerende elementer

Udendørsmøbler

Når du planlægger et udendørs træningsområde eller træningsbane, anbefaler vi at tilføje disse produkter:

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.