Lars Laj

TOP 5 Bestsellers | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

TOP 5 Bestsellers | LARS LAJ®

TOP 5 Bestsellers

Lars Laj har tusinder af produkter at vælge imellem, men vi har her fremhævet vores 5 mest populære produkter. Denne liste gør det nemmere at skabe den perfekte legeplads for dem, der foretrækker at vælge ud fra færre produkter eller leder efter en interessant tilføjelse til deres eksisterende legeplads.

At skabe den perfekte legeplads handler ikke kun om at få den til at passe med dens omgivelser (mere om det i vores seneste artikel), men det handler også om at levere vidtspændende sjov til dens brugere. Det er vigtigt, at legepladsen inkluderer forskellige produkter. Vores liste omfatter derfor, udover multifunktionelt udstyr såsom Twister eller Lille skib, en gynge, et forhindringsbaneelement og et legehus. 


Husk på at dette kun er nogle af vores forslag! Hvis du har brug for hjælp med at vælge det perfekte produkt til din legeplads, opfordrer vi dig til at kontakter vores forhandlere.

De 5 bestsellers som du bør kende, når du skaber en legeplads!


Det viste produkt er tilgængeligt er flere sammensætninger

1. Twister 10250


Vores multifunktionelle Twister er ideel til børnehaver, skoler og byparker. Navnet refererer til den snoede rutsjebane, som er karakteristisk for dette produkt. Rutsjebanen tiltrækker ikke kun opmærksomhed, men den garanterer også uforglemmelig leg og sjov til alle børn, der prøver den! 

Den snoede rutsjebane er et signaturelement, der er bredt elsket af børn i alle aldre.

Ved at kombinere flere klatreelementer, såsom rebstiger, horisontale stiger og et net, kan børnene udvikle deres motoriske færdigheder uanset atletisk niveau eller alder.

Lars Laj Twister

 


Klatring, fitness og balanceelementer i en samlet legeplads

2. Balancebane 10643


Leder du efter et produkt, der vil udvikle motoriske færdigheder hos flere børn på same tid? Så er Balancebanen det ideelle valg! Denne legeplads består af stiger, en balancebom, flytbare broer og klatreelementer. Alt i alt er det en masse sjov og træning i et enkelt kompakt produkt!

ÅRELANG HOLDBARHED - Balancebane

Denne model er det ideelle valg til små og mellemstore projekter. Ved siden af denne kan du installere andre matchende elementer fra Pioneer-serien. Til dem, der har mere plads, anbefaler vi the Large Polygon - en udvidet version af vores bestseller.



Et lille legehus til store drømme

3. Båden 11423


Her er et af vores yndlingslegehuse – Båden. Dette er en klassiker fra vores Discovery-serie i blå og røde farver, der allerede har underholdt børn i hele verden.

Båden stimulerer fantasien og garanterer sikker leg

Båden stimulerer børns fantasi og opfordrer til øjeblikkelig leg. Børnene kan også nemt bevæge sig rundt på båden, og midten af båden er fyldt med sand og fungerer som en sandkasse. Til dem, der har mere plads til deres legeplads, tilbyder vi også større skibsmodeller såsom Skibet (en toetagers udgave af Båden med et horisontalt klatrenet), Fiskebåd Natur, som har flere moduler, eller den gigantiske Bounty.

Båden stimulerer fantasien og garanterer sikker leg



Det viste produkt er tilgængeligt er flere sammensætninger

4. Gyngereden (11103)


Den perfekte gynger eksisterer ikk…


Denne komfortable, håndlavede gynge underholder både børn og voksne! Det store sæde muliggør at flere børn kan gynge sammen, og det er også et oplagt sted at sætte sig og slappe af. Derudover udvikler den også børnenes sanser.

EN GYNGER SOM SELV DE VOKSNE VIL ELSKE

Vores fugleredegynge kan fås i mange udgaver: enkeltgynge, dobbeltgynge, i et sæt med dækgynger, I en metaludgave og i akacietræ- og lærketræudgaver.


gynger

 


Et af mange farverige legehuse fra Dreamworld-serien

5. Annas legehus (13150)


Vores Dreamworld-serie er designet til små drømmere, og dette produkt stimulerer bestemt børnenes fantasi! Annas legehus er en håndlavet konstruktion, som er perfekt til små legeområder og som en del af større legepladser i især parker og skove.

Et charmerende og traditionelt hus er den perfekte tilføjelse til legepladsen

Kunne du tænke dig at skabe en hel by med disse charmerende huse? De har vi også tænkt på! Dreamworld-serien inkluderer ikke kun Annas legehus, men også Nills legehus, Olles legehus, Brittas legehus og Crooked House. Alle i mange forskellige farver!


charmerende og traditionelt hus


Vi vil gerne minde dig om, at de fleste af vores produkter fra Pioneer- og Discovery-serien nu er tilgængelige i pastelfarver!


Du kan finde ud af, hvordan du vælger legepladselementer passende til dit legeområde og den gode farvesammensætning HER.




Vil du gerne have en legeplads i andet end standardfarverne? Vi har mange specialordrer i vores portefølje. Kontakt os og vi vil hjælpe dig med at designe and realisere din ideelle legeplads.

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.