Lars Laj

Lad os lave en verden fuld af leg | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Lad os lave en verden fuld af leg | LARS LAJ®

Lad os lave en verden fuld af leg

De nye produkter fra “Discovery” serien vil give børn mulighed for at udforske en fantastisk verden af farver, former, og hjælp til at tage de første skridt med at lære bogstaver.

De nye produkter fra “Discovery” serien vil give børn mulighed for at udforske en fantastisk verden af farver, former, og hjælp til at tage de første skridt med at lære bogstaver.

Fuld af farver tillader “Pixie” børn at have et sjovt eventyr på legepladsen. Op på broen, gå under den og søg efter en skat… Venligst læs skiltet: Denne legeplads er for pirater fra alderen 1 til 8 år. Rutch ned at rutchebanen eller af brandmandsstangen for at flygte fra farlige sømonstre. Æstetisk designet tavle med bogstaver giver børnene mulighed for at lære alfabetet på en lærenem og attraktiv måde eller at skabe nye ord. Farverige og interessante former af ”Pixie” giver børnene meget bedre mulighed for at tage stilling til videnskab i en glædelig atmosfære. ”Stav dit navn” er en god inspiration til at skabe varierede spil og konkurrencer både individuelt og i grupper med deres små venner eller med forældre.

”Det smarte legeapparat” er et fremragende valg for små genier. Dette spillesæt hjælper børnene med at udvikle logisk tankegang og opbygge motoriske færdigheder. ”Det smarte legeapparat” inkluderer mange sjove slags elementer, såsom tunneler, rutchebaner, klatrevægge, balkoner og en interessant alfabettavle, som lærer børnene bogstaverne på en sjov og farvefuld måde. Dette er en fremragende og super god udfordring for alle de kloge børn.

Lidt mindre, men lige så fascinerende er to andre sæt: ”Bravo” og ”Nemo”. Begge sæt har en iøjnefaldende tavle med bogstaver, der hjælper børnene med at vænne sig til alfabetet. Også et nyt sæt af ”Sigma” legeapparater tilbyder mange attraktioner, såsom et underholdende modul til sand, vand og mudder. Alle nye produkter giver masser af sjov til at udforske verdenen. Nye produkter fra ”Discovery” serien bringer nogle interessante aktiviteter til legepladsen for at holde dine børn beskæftigede, aktive og engagerede i deres mentale og fysiske udvikling.
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.