Lars Laj

Lars Laj udfører styrketest af vore legeredskaber! | LARS LAJ®

Vælg produkt

Lars Laj

Lars Laj udfører styrketest af vore legeredskaber! | LARS LAJ®

Lars Laj udfører styrketest af vore legeredskaber!

Vi tester vores legeredskaber og legeplads komponenter inden de leveres til vores kunder for at være sikre på, at der ikke indgår et fejlprodukt i det færdige legeredskab.

udfører styrketest
Vi tester vores legeredskaber og legeplads komponenter inden de leveres til vores kunder for at være sikre på, at der ikke indgår et fejlprodukt i det færdige legeredskab.

Desuden benytter vi vores testudstyr under hele design forløbet af nye legeredskaber - hvor vi bruger vi vores styrketest til finde frem til de rigtige forhold mellem de bærende legeplads elementer og undersøger hvad de maksimalt kan udsættes for - det giver LARS LAJ legeplads designere en god hjælp til at dimensionere materialer og samlinger i legeudstyret.

For at sikre styrke og holdbarhed i gyngeophæng og andre bærende ophæng i reb og kæder m.v.  bliver alle vores gynger og ophæng inpiduelt styrketestet, inden et legeredskab leveres og monteres hos kunden.

I mange tilfælde bliver legeplads komponenterne på den måde udsat for en dobbelt test, da materialer og udstyr til legeredskaber meget ofte også er testet og certifiseret fra fabrik.

På den måde dobbelt checkes allerede certificerede legeplads komponenter endnu engang i deres endelige udformning.

Eksempelvis tester vi således fabriks certificerede kæder, efter at de er færdig monteret på vores gynger og indgår i det færdige legeredskab.

De udførte test bliver angivet på det leverede legepladsudstyr med angivelse af kilo belastningen og test dato.
 
Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Dette certifikat er et bevis på vores omsorg for miljøet og vores engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, skabt til fremtidige generationer.

Omsorg for miljøet har altid været et af omdrejningspunkterne i Lars Laj's arbejdsmoral. Derfor elsker vi at være en del af de projekter, der bidrager til en bedre fremtid for vores planet.

Har du ansvaret for at vedligeholde en skolelegeplads, eller et fælles legeområde i parken eller andre offentlige rum? Så må det være tid til den årlige forårsrengøring på legepladsen! For at gøre din opgave nemmere har vi forberedt en huskeliste til vedligeholdelse af legepladsen.